Werkwijze

De eerste sessie is gekoppeld aan een intake- kennismaking gesprek
Voorwaarde om een coaching traject of therapie te laten slagen is dat jij je op je gemak voelt bij je coach/therapeut.
In de eerste sessie nemen we daarom even de tijd om kennis te maken. (de kosten van deze eerste sessie zijn daarom wat lager gehouden)  
We maken een inventarisatie van je problemen en/of vragen en welk doel je wilt bereiken.

Vervolgsessies
De eerste paar sessies geven je meteen inzicht in jezelf waar je mee vooruit kunt. Je gaat begrijpen waar bepaalde blokkades en patronen vandaan komen en te weten dat je hier verandering in aan kan brengen geeft waarschijnlijk al snel vooruitzicht op meer balans in je leven.
Omdat het ook best spannend kan zijn om dingen in je leven te veranderen kan je tegen wat weerstand of angst aanlopen die je liever uit de weg gaat.  Het kan daarom ook zijn dat je na een paar sessies liever wilt stoppen, juist wanneer je tegen het punt van de gewenste veranderingen aan zit.
Het is goed dit te benoemen zodat we kunnen kijken naar waar je angsten zitten en hoe je daar mee om kunt gaan.

Vergeet niet… 
Jij bent de baas.
Een coaching traject gaat over jóuw leven. Jij gaat het aan en jij bent degene die stopt.
Je moet je er goed bij voelen en je moet je bij mij veilig voelen. 
Voldoet het hier niet (meer) aan of heb je het idee dat het je niet genoeg meer brengt, dan is het tijd om er mee te stoppen.

Wat de therapie voor je doet is natuurlijk afhankelijk van in hoeverre je hetgeen je aangereikt wordt toepast in je leven. Een therapeut/coach geeft je inzichten, handvatten en kan je helderheid geven over hoe je je weg kan volgen. Jijzelf zet de voetstappen op je pad.

Klik op contact als je een vraag hebt of wil je een afspraak maken.